Samenwerking met Ardennenwijzer voor vakantiehuis eigenaren.

Voor ieder budget kunnen we iets bieden om meer bezoekers naar uw website te sturen. Uw mooi gemaakte website heeft natuurlijk bezoekers nodig. Ardennenwijzer kan daar voor zorgen door link building, sociaal media en Seo teksten. Bekijkt u de mogelijkheden en laat ons weten of u een samenwerking wil aangaan met Ardennenwijzer.

Betalingen gaan via Nibosoft.nl ons marketing bureau te Vlaardingen Nederland.

T.n.v Nibosoft.nl
Iban: NL08 INGB 0005 0107 02
Bic: INGBNL2A

Contact Via email info@ardennenwijzer.be
Afdeling marketing info@nibosoft.nl

Vermeld uw website Aub bij de betaling.

Pakket 1

Indien u hier voor kiest maken we een pagina op Ardennenwijzer van uw vakantiewoning. U komt dan op de pagina van de particuliere vakantiewoningen. Een pakkende tekst seo geschreven over uw vakantiewoning en de omgeving van de vakantiewoning. Een aantal links naar uw website en uw directe contact gegevens. Een tiental foto's van de vakantiewoning van buiten, het woongedeelte, de slaap vertrekken, en de extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi, speel toestellen enz.

Momenteel bieden we dit gratis aan.

Pakket 2

Bij dit pakket doen we er een aantal back links bij op top websites in de Ardennen. De back links zorgen er voor dat uw website hoger in Google verschijnt doordat uw website dan beter en vaker gevonden wordt. Wij bekijken de situatie van uw website en gebruiken verschillende pagina's van uw website om naar toe te linken voor het beste resultaat. Wij maken een link op de volgende pagina's naar uw website:

Ardennenwijzer.
Ardennenchalets.
Naardeardennen.
Huisje huren Ardennen.
Ardennen.jouwpagina.nl
Ardennentoerisme.jouwpagina.nl

Kosten 60€ per jaar.

Pakket 3

Dit pakket bied alles wat wij voor u kunnen doen om meer boekingen te realiseren. Pakket 1 en 2 horen hier natuurlijk bij. Extra in pakket 3 gaan we voor u aan de slag op sociaal media. U maakt een bericht op bijvoorbeeld Facebook en wij delen het met onze volgers 2x per maand. Ons Ardennen netwerk bestaat momenteel uit:

Facebook Ardennenwijzer met circa 1700 volgers.
Facebook Ardennenchalets met circa 6500 volgers.
Facebook Ardennenuil met circa 1350 volgers.

Kosten 100€ per jaar.