Camping Les Salins

Camping Les Salins nabij Stoumont

De camping vind u midden in de Ardennen op circa 50 km vanaf Luik. Gelegen langs de rivier de Lienne in de bossen. In de omgeving vind u de leuke dorpjes Trois-Ponts, Malmedy, Spa, Stavelot en Coo. Er is zeker veel te zien en te doen in deze streek van de Ardennen. Rustige camping met mogelijkheden om te vissen en te zwemmen. Het gezellige cafe biedt u een hapje en een drankje tijdens uw verblijf. Op de camping kint u ook een stacaravan huren die volledig ingericht is. De beheerders spreken ook Nederlands. Draadloos internet op de Camping Les Salins ...

Meer op de camping…

Het café is voorzien van airconditioning en een computer met internetaansluiting voor het gemak. Een restaurant gedeelte en een frituur. Een kleine camp winkel voor het hoognodige. Wat dacht u van drinkbaar bronwater en zeer goede sanitaire voorzieningen. Op de camping kunt u vissen en zwemmen in de rivier. Kayakken, een potje tafeltennis, Jeu de Boulesbaan en een speelplaats met glijbaan voor de kids. Ook is er een was en droog gelegenheid.

Meer te doen in de omgeving van camping Les Salins

Bij het plaatsje Coo vind u het atractiepark Plopsa. Ook zijn daar de bekende watervallen van Coo te vinden met ook een klein wildparkje er aan vast. Deze atractie is erg leuk voor jong en oud. Een schitterende wandeling is ook te volgen bij Coo. In dezelfde buurt vindt u nabij Stavelot de abdij. Daar vind u een groot museum met uiteen lopende onderwerpen, en de oude automobielen.

Adres Camping: Camping Les Salins La Lienne 49 4987 Rahier Stoumont Belgie