Survival camping en Outdoor producten.

Indien u op zoek bent naar een outdoor artikel dan kunt u vast en zeker slagen bij de Bushcraftshop. Van een strakke tent tot een survival mes of een rugzak. Met meer dan 4000 reviews 1 van de beste shops voor outdoor en survival. Met een zeer uitgebreid assortiment heeft u al snel uw outdoor product gevonden. En de verzending van uw bestelling komt naar België en Nederland.

Het assortiment outdoor en survival? Vuur koken en warmte. Voor een vuurschaal op potjes of een hangende vuurschaal. Veel soorten branders op gas, hout, spiritus en alcohol. Altijd een vuurtje kunnen maken dat doe je met een firesteel. Veel soorten firesteels zijn er te koop met allemaal hetzelfde doel vuur maken. Vuur maken op een oude traditionele manier dat doe je met een vuurslag. Maar zeker ook de aansteker is populair, maar dan wel een robuuste navulbare uitvoering die tegen een stootje kan. Ook de verschillende soorten brandstoffen kunt u bekijken. Zo zijn de gel en de aanmaakblokjes die vaak verkocht worden.

Zoek en Boek

Ardennenwijzer zoek en boek

Bushcraft is een beleving.

Een aantal afbeeldingen van een bushcraft opstelling en de benodigdheden. Heeft u een leuke foto gemaakt tijdens een Bushcraft of bij het gebruik van een artikel? Stuur een foto naar ons en we plaatsen de foto op deze pagina. Andere ideeën en suggesties zijn altijd welkom.

Outdoor.
Alles over water.

Dat water voor een mens belangrijk is dat weten we allemaal. Tijdens een bushcraft is water de no1 om aan te denken. Want de mens houd het niet lang vol zonder water. Zeker als er een inspanning geleverd word zoals een zware wandeling dan is water van levensbelang. De waterzuivering producten worden veel verkocht vooral het waterfilter om zelf water te zuiveren is een aanrader. Verder zijn er Kampvuur Ketels, Waterflessen, Bekers, waterzakken en koffiezetters.

Koken en eten.

Om een goede maaltijd te bereiden zijn er talloze kookgerijen te koop. Een setje pannen of een gril of BBQ. Maar ook speciale voorbereide maaltijden die u alleen maar op hoef te warmen. Een goede maaltijd is zeer belangrijk om de volgende dag weer energie op te bouwen. De kant en klare maaltijden zijn erg gemakkelijk even opwarmen met wat water en uw diner is klaar.

Overnachten en toebehoren.

Op zoek naar een tent een goede slaapzak een hangmat of een tarp. Alleen de beste merken die goede reviews hebben worden geselecteerd door Bushcraftshop. Zo komt u merken tegen zoals DD hammocks, Robens, Anevay, Highlander, Cumulus, Pinewood, Amazonas, Defcon, Warbonnet en nog een aantal prominente outdoor merken.

Verzorging ook belangrijk.

Voor uw eigen verzorging zijn er talloze onmisbaare outdoor producten. Wat dacht u van de beste muggenspray van Care Plus. Maar ook producten tegen de weersinvloeden zijn erg handig. Een paar handwarmers of voeten warmers maakt het erg aangenaam en beschermt u tegen de koude temperatuur. De eerste hulp kit is er in verschillende varianten. Een eenvoudige teken pen kan u snel van een teek afhelpen op de juiste manier.

Uw outdoor uitrusting.

Alles wat u denkt nodig te hebben voor uw camping avontuur of meerdaagse wandeling. Van het mes, boomzaag tot een complete outdoor outfit. Een zeer groot assortiment met alle gerenomeerde merken aanwezig in de Shop. Het grootste assortiment bijlen en messen voor iedere outdoor klus. Verrekijkers en navigatie materiaal van de beste merken zijn te bestellen. Een simpel fluitje kan uw leven redden in de wildernis en mag niet ontbreken aan uw uitrusting. Voor de kleding zijn er veel mogelijkheden dat is een beetje seizoen gebonden. Bezoek de Bushcraftshop. en kijk eens rond in het grootste outdoor assortiment.